nwstaat: Ducati 748 SPS monoposto 2001 28.900 km! Spotprijs!

Aangeboden: nwstaat: Ducati 748 SPS monoposto 2001 28.900 km! Spotprijs! Prijs: € 4.600,00

In zeer nette staat verkerende gele Ducati 748 monoposto van 2001 met een zeer lage km.stand!

Wegens omstandigheden moet ik mijn Ducati helaas wegdoen. De motor is zoals gezegd in een zeer nette staat dus zonder schades en uiteraard zonder gebreken. Origineel was het een bi-posto maar de motor is door de vorige eigenaar omgebouwd naar mono-posto met gebruikmaking van een 748 SPS monozit, zie de foto's. Uiteraard is een duo-zit zo weer te plaatsen.

Motor heeft een open koppeling en een skorpion uitlaatsysteem. Verder zijn de spiegels in kleur en zitten er kleinere led-knipperlichten op.

De motor is voor de rest niet verpest met allerlei overbodige stickers en is gewoon in originele staat.

Km stand is 28.900 en heeft enige tijd terug groot onderhoud gehad waarbij riemen en filters en dergelijke vervangen zijn. Banden, ketting, tandwielen allemaal gewoon goed. Deze motor heeft de komende tijd gewoon geen onderhoud nodig. Starten=lopen ook als hij langere tijd stil heeft gestaan.

Echt een liefhebbers motor. Vanwege omstandigheden scherp geprijst.

update 28-3: Ik heb al een boel bieders/mailers gehad maar nog niemand die daadwerkelijk langs is gekomen om hem te bekijken, rijden, betalen en overschrijven, wie het eerst komt neemt hem mee. Een mooiere 748 in deze staat (en van dit bouwjaar!) zul je echt niet vinden.

zolang de advertentie er nog staat is hij er nog.
meer info


Previous
Next Post »